KORKAFE I BRANDSØY 25.NOVEMBER 2006

                       

Vi stilte med helt nytt repertoar for anledningen og sang; "Swing low, sweet chariot", "Climb every montain", "Ro, ro, til fiskesjær", "Hallelujah" og "Bred dine vida vingar". På den siste hadde vi med oss Leszek på klarinett. Kiril var som alltid med på piano. Ingvill og Kai trådde til med "Where the wild roses grow", mens Nina La, Aileen og Kiril sang "The rose".

                       

                       

Tilfeldigvis var Ole Staveteig i byen denne helga, og ettersom Naustdal Songlag ikke kunne komme måtte vi jakte på flere innslag. Ole stilte velvillig opp og hadde en halvtimes konsert der han viste hva han var god for. Ungene satt som store lys foran scena. Han vil vi høre mer av!

                       

Martin Raev viste flotte takter på pianoet, og flere småjenter samlet seg rundt pianoet. Martin kommer vi nok til å høre mer fra!

                        

Hvorfor dra langt for å hente hjelp, når vi har dyktige musikere i "familien"? Anna og Leszek stilte opp sammen med Kiril på innslag sammen, og alene.

Innimellom alt dette hadde vi åresalg, loddsalg og åpen kafe. Det ble et langt program, men veldig variert, og tiden gikk veldig fort. Det er iallefall sikrere økonomisk å lage en korkafe enn å bruke tid og krefter på en konsert. Selv om begge deler er kjekt!

Nå venter julesangene!

foto: Laila